Politie schiet op agressieve verdachte tijdens aanhouding Jan Peelenplantsoen Renkum

zondag 3 november 2013 10:30
politiewapen.jpg

Renkum – Zondagochtend hebben agenten geschoten tijdens een aanhouding van een verwarde en zeer agressieve man op het Jan Peelenplantoen. De politie werd rond 05:00 gealarmeerd nadat de man hard tegen de deur van een woning had gebonkt, ook zou hij diverse bedreigingen hebben geuit. Omdat de bewoners de man niet kenden en zich ernstig bedreigd voelden werd de politie gealarmeerd.
Toen de politie ter plaatse kwam had de man zich verscholen in de bosjes, plotseling rende de man met een mes in zijn hand op een van de agenten af. Toen een andere agent besloot een schot te lossen op het been van de verdachte gaf de man zich over. De verdachte, een 31-jarige inwoner van de gemeente Renkum werd niet geraakt door de kogel.
Momenteel zit de verdachte nog vast, de agenten zijn opgevangen in het politiebureau. De afdeling Veiligheid, Interne Zaken en Klachten (VIK) van de politie doet een onderzoek.

 

0 reacties

Politie schiet op agressieve verdachte tijdens aanhouding Jan Peelenplantsoen Renkum
Schrijver:

 

politiewapen.jpg 

Renkum – Zondagochtend hebben agenten geschoten tijdens een aanhouding van een verwarde en zeer agressieve man op het Jan Peelenplantoen. De politie werd rond 05:00 gealarmeerd nadat de man hard tegen de deur van een woning had gebonkt, ook zou hij diverse bedreigingen hebben geuit. Omdat de bewoners de man niet kenden en zich ernstig bedreigd voelden werd de politie gealarmeerd.
Toen de politie ter plaatse kwam had de man zich verscholen in de bosjes, plotseling rende de man met een mes in zijn hand op een van de agenten af. Toen een andere agent besloot een schot te lossen op het been van de verdachte gaf de man zich over. De verdachte, een 31-jarige inwoner van de gemeente Renkum werd niet geraakt door de kogel.
Momenteel zit de verdachte nog vast, de agenten zijn opgevangen in het politiebureau. De afdeling Veiligheid, Interne Zaken en Klachten (VIK) van de politie doet een onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!