maandag, januari 18, 2021

Bestuurster gewond na aanrijding met een auto Oldegaarde Rotterdam

Rotterdam – Maandagavond vond er op de kruising van de Zuidparkweg met de Oldegaarde een aanrijding plaats tussen twee voertuigen, een van de auto’s kwam tot stilstand tegen een paal. Omdat de bestuurster in het voorste voertuig mogelijk bekneld zat werd de brandweer erbij gehaald.

De twee voertuigen reden naast elkaar toen het achterste voertuig door een onbekende reden tegen de voorste aanreed.De brandweer ter plaatse stabiliseerde de vrouwelijke bestuurder en maakte zich gereed om de vrouw uit de auto te knippen. Het ambulancepersoneel die met spoed aankwam bekeek de situatie en vond het niet noodzakelijk dat de brandweer ging knippen.

De vrouw is onder samenwerking van het ambulancepersoneel en de brandweer uit het voertuig gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0004 (Custom) DSC_0008 (Custom) DSC_0010 (Custom) DSC_0022 (Custom) DSC_0026 (Custom)

Related Articles

Arrestatieteam treft hennepplantage aan bij aanhouding overvaller in Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - Afgelopen vrijdag 15 januari heeft een arrestatieteam een 49-jarige man aangehouden tijdens een...

Flat ontruimd na brand in kelderboxen Aalscholverlaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een flat aan de Aalscholverlaan Vlaardingen is maandagmiddag ontruimen dat er brand was...

Zeer grote brand in chemiebedrijf Gouda snel geblust

0
Gouda - Bij chemiebedrijf Croda Europe aan het buurtje in Gouda heeft maandagmorgen een flinke...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg