Bestuurster gewond na aanrijding met een auto Oldegaarde Rotterdam

maandag 4 november 2013 23:30

Rotterdam – Maandagavond vond er op de kruising van de Zuidparkweg met de Oldegaarde een aanrijding plaats tussen twee voertuigen, een van de auto’s kwam tot stilstand tegen een paal. Omdat de bestuurster in het voorste voertuig mogelijk bekneld zat werd de brandweer erbij gehaald.

De twee voertuigen reden naast elkaar toen het achterste voertuig door een onbekende reden tegen de voorste aanreed.De brandweer ter plaatse stabiliseerde de vrouwelijke bestuurder en maakte zich gereed om de vrouw uit de auto te knippen. Het ambulancepersoneel die met spoed aankwam bekeek de situatie en vond het niet noodzakelijk dat de brandweer ging knippen.

De vrouw is onder samenwerking van het ambulancepersoneel en de brandweer uit het voertuig gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0004 (Custom) DSC_0008 (Custom) DSC_0010 (Custom) DSC_0022 (Custom) DSC_0026 (Custom)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurster gewond na aanrijding met een auto Oldegaarde Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagavond vond er op de kruising van de Zuidparkweg met de Oldegaarde een aanrijding plaats tussen twee voertuigen, een van de auto’s kwam tot stilstand tegen een paal. Omdat de bestuurster in het voorste voertuig mogelijk bekneld zat werd de brandweer erbij gehaald.

De twee voertuigen reden naast elkaar toen het achterste voertuig door een onbekende reden tegen de voorste aanreed.De brandweer ter plaatse stabiliseerde de vrouwelijke bestuurder en maakte zich gereed om de vrouw uit de auto te knippen. Het ambulancepersoneel die met spoed aankwam bekeek de situatie en vond het niet noodzakelijk dat de brandweer ging knippen.

De vrouw is onder samenwerking van het ambulancepersoneel en de brandweer uit het voertuig gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0004 (Custom) DSC_0008 (Custom) DSC_0010 (Custom) DSC_0022 (Custom) DSC_0026 (Custom)

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!