Kades in Maassluis lopen mogelijk onder vanwege hoogwaterstand

maandag 4 november 2013 13:37

Maassluis – De Burgemeester de Jonghkade en de Govert van Wijnkade lopen maandagmiddag omstreeks 15:35 het gevaar om onder te lopen door hoogwaterstand. De gemeente verwacht rond dat tijdstip een waterstand van 2.11 meter van NAP.

De bovengenoemde straten lopen vanaf 1.90 meter boven NAP onder water, de kans op een kleine overstroming is dus aanwezig. De politie en de gemeente hebben de twee straten afgesloten voor het verkeer zodat automobilisten niet kunnen parkeren. Eigenaren van voertuigen die al geparkeerd staan worden verzocht om hun voertuigen weg te halen.

Foto | Rijkswaterstaat |

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kades in Maassluis lopen mogelijk onder vanwege hoogwaterstand
Schrijver:

 

 

Maassluis – De Burgemeester de Jonghkade en de Govert van Wijnkade lopen maandagmiddag omstreeks 15:35 het gevaar om onder te lopen door hoogwaterstand. De gemeente verwacht rond dat tijdstip een waterstand van 2.11 meter van NAP.

De bovengenoemde straten lopen vanaf 1.90 meter boven NAP onder water, de kans op een kleine overstroming is dus aanwezig. De politie en de gemeente hebben de twee straten afgesloten voor het verkeer zodat automobilisten niet kunnen parkeren. Eigenaren van voertuigen die al geparkeerd staan worden verzocht om hun voertuigen weg te halen.

Foto | Rijkswaterstaat |

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!