MMT-inzet na medisch noodgeval in woning Lijsterlaan Rhoon

maandag 4 november 2013 16:03

Rhoon – Een vrouw is maandagmiddag zwaargewond geraakt bij een incident in een woning. De verwondingen waren dusdanig ernstig dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse moest komen om het slachtoffer te stabiliseren. Omdat bleek dat de vrouw horizontaal naar beneden gebracht moest worden werd de brandweer ingeschakeld.

De brandweer heeft het slachtoffer met behulp van een ladderwagen naar beneden gebracht. Hierna is het slachtoffer met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

Foto’s | Kevin Schenk, 112-rijnmond.nl |

DSC_3402 DSC_3407 DSC_3409 DSC_3423

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

MMT-inzet na medisch noodgeval in woning Lijsterlaan Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – Een vrouw is maandagmiddag zwaargewond geraakt bij een incident in een woning. De verwondingen waren dusdanig ernstig dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse moest komen om het slachtoffer te stabiliseren. Omdat bleek dat de vrouw horizontaal naar beneden gebracht moest worden werd de brandweer ingeschakeld.

De brandweer heeft het slachtoffer met behulp van een ladderwagen naar beneden gebracht. Hierna is het slachtoffer met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

Foto’s | Kevin Schenk, 112-rijnmond.nl |

DSC_3402 DSC_3407 DSC_3409 DSC_3423

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!