Fietser gewond na aanrijding met automobilist Spinozaweg Rotterdam

dinsdag 5 november 2013 21:19

Rotterdam – Dinsdagavond werd er op Spinozaweg een fietser aangereden door een automobilist. Het ongeval gebeurde op de kruising bij de Spinozaweg ter hoogte van de Lidl. De gewonde fietser dreigde in paniek te raken, maar een agente wist het slachtoffer te kalmeren.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer op een wervelplank gelegd, nadat hij volledig was gestabiliseerd, is hij vervoerd naar het ziekenhuis. De fiets had aanzienlijke schade opgelopen, de auto een kras op de motorkap.

Foto’s  |Jerry Lussenburg, ijsselmondenieuws.nl |
foto-1 foto-2 foto-3 foto-4

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding met automobilist Spinozaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagavond werd er op Spinozaweg een fietser aangereden door een automobilist. Het ongeval gebeurde op de kruising bij de Spinozaweg ter hoogte van de Lidl. De gewonde fietser dreigde in paniek te raken, maar een agente wist het slachtoffer te kalmeren.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer op een wervelplank gelegd, nadat hij volledig was gestabiliseerd, is hij vervoerd naar het ziekenhuis. De fiets had aanzienlijke schade opgelopen, de auto een kras op de motorkap.

Foto’s  |Jerry Lussenburg, ijsselmondenieuws.nl |
foto-1 foto-2 foto-3 foto-4

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!