Man scheurt met 230km/u over A12 Bleiswijk

dinsdag 5 november 2013 11:36

Bleiswijk – Een 21-jarige snelheidsduivel uit Berkel en Rodenrijs heeft maandagavond zijn rijbewijs moeten inleveren, omdat hij met maarliefst 230km/u over de A12 scheurde. Op de A12 is een maximumsnelheid van 120km/u toegestaan en in de avonduren 130 km/u. De man viel op omdat hij een onopvallend surveillancevoertuig van de politie inhaalde. De man nam de afrit Bleiswijk richting de N209 en sneed daarbij een aantal andere automobilisten af. Agenten konden hem vlak na de afrit tot stoppen brengen. Hij moest direct zijn rijbewijs inleveren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man scheurt met 230km/u over A12 Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Een 21-jarige snelheidsduivel uit Berkel en Rodenrijs heeft maandagavond zijn rijbewijs moeten inleveren, omdat hij met maarliefst 230km/u over de A12 scheurde. Op de A12 is een maximumsnelheid van 120km/u toegestaan en in de avonduren 130 km/u. De man viel op omdat hij een onopvallend surveillancevoertuig van de politie inhaalde. De man nam de afrit Bleiswijk richting de N209 en sneed daarbij een aantal andere automobilisten af. Agenten konden hem vlak na de afrit tot stoppen brengen. Hij moest direct zijn rijbewijs inleveren.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!