Politie arresteert verdachte van overval KFC Rhijnspoor Capelle aan den IJssel

0

Capelle aan den IJssel – Dinsdagochtend is een 20-jarige Rotterdammer in Rhoon aangehouden voor de mogelijke betrokkenheid bij een overval op fastfoodrestaurant Kentucky Fried Chicken. Op 27 juli dit jaar werd fastfoodrestaurant KFC aan het Rhijnspoor rond 03:45 overvallen door drie mannen, tijdens de overval waren twee schoonmakers aanwezig in het restaurant. Toen de drie mannen de zaak binnendrongen via een doorgeefluik van een drive-in bedreigden zij de schoonmakers.

Uiteindelijk ging een van de overvallers er met een lege geldlade vandoor, op twee fietsen sloegen de overvallers op de vlucht richting metrostation Capelsebrug. Videobeelden van de overval werden in het programma Opsporing Verzocht getoond, dit leverde goede tips op die leidde tot de aanhouding van de verdachte.

Het Regionaal Team overvallen zet de zoektocht naar de twee andere overvallers voort.

 

Zie ook : Overvallers grijpen mis bij overval Rhijnspoor Capelle aan den IJssel