Politie nog steeds op zoek naar getuigen ernstig ongeval Westblaak Rotterdam

dinsdag 5 november 2013 11:28
07-10-logo-politie.jpg

Rotterdam – De politie van eenheid Rotterdam is nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen van een ernstig ongeval met voetganger op de Westblaak op zaterdag 26 oktober. Rond drie uur wilde een 27-jarige man uit Leiden oversteken maar werd geschept door een automobilist op een zebrapad. Het slachtoffer raakte zwaargewond en ligt nog steeds op de intensive care afdeling van het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het skatepark. De politie heeft inmiddels al diverse getuigen gehoord maar wil nog steeds in contact komen met andere getuigen. Heeft u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de Verkeersongevallen Groep van de eenheid Rotterdam via 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie nog steeds op zoek naar getuigen ernstig ongeval Westblaak Rotterdam
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 

Rotterdam – De politie van eenheid Rotterdam is nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen van een ernstig ongeval met voetganger op de Westblaak op zaterdag 26 oktober. Rond drie uur wilde een 27-jarige man uit Leiden oversteken maar werd geschept door een automobilist op een zebrapad. Het slachtoffer raakte zwaargewond en ligt nog steeds op de intensive care afdeling van het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het skatepark. De politie heeft inmiddels al diverse getuigen gehoord maar wil nog steeds in contact komen met andere getuigen. Heeft u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de Verkeersongevallen Groep van de eenheid Rotterdam via 0900-8844.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!