Dode (43) niet door een misdrijf om het leven gekomen Parallelstraat Rotterdam

0

Rotterdam – De man die dood werd gevonden in een berm langs de Parallelstraat achter de luchthaven Rotterdam-Airport blijkt niet door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Het slachtoffer is een 43-jarige man uit Frankrijk. Forensisch onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat er geen sporen zijn van een misdrijf. Wel wordt nog onderzocht of er sprake is van een noodlottig ongeval of een medische oorzaak.

De 43-jarige man werd op zaterdag 26 oktober door een voorbijganger aangetroffen. Deze belde vervolgens de politie waarna een groot sporenonderzoek werd gestart. De Parallelstraat was een geruime tijd afgesloten voor het verkeer in beide richtingen. De politie doet nog verder onderzoek naar de toedracht van het incident.

Foto : Jeffrey Jacobs

Zie ook : Stoffelijk overschot aangetroffen Parallelstraat Oostzijde Rotterdam

26-10-13-dode-paralellstraat-rtd-017