Politie demonstreert straatroof Willem Ruyslaan Rotterdam

woensdag 6 november 2013 18:18

Rotterdam – Woensdagmiddag heeft de politie een demonstratie gegeven over het aanpakken van een straatroof. Op de Willem Ruyslaan werd ter hoogte van een pinautomaat een straatroof in scene gezet, een meisje werd na een transactie bij de pinautomaat beroofd door twee personen.Tijdens de demonstratie liet de politie zien hoe zij handelen in zulke situaties, met behulp van een biketeam en een politiehond werden de straatrovers aangehouden. Na de demonstratie had het bekijks de gelegenheid om vragen te stellen aan de politie. Aan diverse personen zijn informatieboekjes uitgedeeld waarin staat hoe er gehandeld moet worden op het moment dat je beroofd bent en welke stappen je moet ondernemen.

De komende periode geeft de politie ook presentaties op scholen waarin uitgelegd zal worden hoe je een straatroof voorkomt.

Foto’s : Kevin Schenk

DSC_3428 DSC_3431 DSC_3432 DSC_3434 DSC_3438 DSC_3439 DSC_3440 DSC_3443 DSC_3445 DSC_3446 DSC_3455 DSC_3456 DSC_3458

 

0 reacties

Politie demonstreert straatroof Willem Ruyslaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag heeft de politie een demonstratie gegeven over het aanpakken van een straatroof. Op de Willem Ruyslaan werd ter hoogte van een pinautomaat een straatroof in scene gezet, een meisje werd na een transactie bij de pinautomaat beroofd door twee personen.Tijdens de demonstratie liet de politie zien hoe zij handelen in zulke situaties, met behulp van een biketeam en een politiehond werden de straatrovers aangehouden. Na de demonstratie had het bekijks de gelegenheid om vragen te stellen aan de politie. Aan diverse personen zijn informatieboekjes uitgedeeld waarin staat hoe er gehandeld moet worden op het moment dat je beroofd bent en welke stappen je moet ondernemen.

De komende periode geeft de politie ook presentaties op scholen waarin uitgelegd zal worden hoe je een straatroof voorkomt.

Foto’s : Kevin Schenk

DSC_3428 DSC_3431 DSC_3432 DSC_3434 DSC_3438 DSC_3439 DSC_3440 DSC_3443 DSC_3445 DSC_3446 DSC_3455 DSC_3456 DSC_3458

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!