zaterdag, januari 23, 2021

Politie doet onderzoek naar overval op Klimhal Dordrecht

Dordrecht – De politie is een onderzoek gestart naar een overval op de Klimhal aan de Maria Montessorilaan. Twee mannen kwamen dinsdagavond rond kwart over tien de klimhal binnen en bedreigden het aanwezig personeel met een steekwapen en vuurwapen gelijkend voorwerp. De medewerkers en klanten werden gedwongen om geld en goederen af te geven. Vervolgens gingen zij er met een onbekende buit vandoor.

De politie ging na de melding direct met veel mankracht ter plaatse. Echter resulteerde dit niet meer in een aanhouding. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Hierbij is ook gesproken met verschillende getuigen en aanwezigen. Ook werden er camerabeelden uitgekeken. Heeft u informatie over deze overval? Of weet u wie de daders zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Foto’s : Johan van den Dool

klimhal-dordrecht-overval-01 klimhal-dordrecht-overval-02 klimhal-dordrecht-overval-03

 

Related Articles

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Herinnering: Vanaf vanavond geldt de avondklok

0
Vanavond vanavond 21.00 uur is de avondklok in Nederland van kracht. In dit artikel zetten...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,208FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg