Politie doet onderzoek naar overval op Klimhal Dordrecht

woensdag 6 november 2013 12:04

Dordrecht – De politie is een onderzoek gestart naar een overval op de Klimhal aan de Maria Montessorilaan. Twee mannen kwamen dinsdagavond rond kwart over tien de klimhal binnen en bedreigden het aanwezig personeel met een steekwapen en vuurwapen gelijkend voorwerp. De medewerkers en klanten werden gedwongen om geld en goederen af te geven. Vervolgens gingen zij er met een onbekende buit vandoor.

De politie ging na de melding direct met veel mankracht ter plaatse. Echter resulteerde dit niet meer in een aanhouding. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Hierbij is ook gesproken met verschillende getuigen en aanwezigen. Ook werden er camerabeelden uitgekeken. Heeft u informatie over deze overval? Of weet u wie de daders zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Foto’s : Johan van den Dool

klimhal-dordrecht-overval-01 klimhal-dordrecht-overval-02 klimhal-dordrecht-overval-03

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie doet onderzoek naar overval op Klimhal Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie is een onderzoek gestart naar een overval op de Klimhal aan de Maria Montessorilaan. Twee mannen kwamen dinsdagavond rond kwart over tien de klimhal binnen en bedreigden het aanwezig personeel met een steekwapen en vuurwapen gelijkend voorwerp. De medewerkers en klanten werden gedwongen om geld en goederen af te geven. Vervolgens gingen zij er met een onbekende buit vandoor.

De politie ging na de melding direct met veel mankracht ter plaatse. Echter resulteerde dit niet meer in een aanhouding. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Hierbij is ook gesproken met verschillende getuigen en aanwezigen. Ook werden er camerabeelden uitgekeken. Heeft u informatie over deze overval? Of weet u wie de daders zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Foto’s : Johan van den Dool

klimhal-dordrecht-overval-01 klimhal-dordrecht-overval-02 klimhal-dordrecht-overval-03

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!