dinsdag, januari 19, 2021

Gewonde na steekpartij in woning Godschalkstraat Rotterdam

Rotterdam – Een 48-jarige man uit Rotterdam is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat hij in zijn woning is neergestoken door een 36-jarige man eveneens uit Rotterdam. Het slachtoffer kreeg het aan de stok met de man waarna hij diverse malen werd gestoken in zijn woning. De dader ging er lopend vandoor. De politie stuurde meteen een bericht naar alle wagens om uit te kijken naar de verdachten.

Agenten die toevallig net bezig waren met een RET-controle op het Wilhelminaplein hoorden dit bericht ook die de man als zwartrijder controleerden. De man kon direct worden aangehouden door de agenten. Het slachtoffer is in onbekende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft dader vastgezet voor verhoor. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0002 (Custom) DSC_0004 (Custom)

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg