Politie schiet bij aanhouding na achtervolging Maasboulevard Rotterdam (video)

donderdag 7 november 2013 00:39

 

Rotterdam – Bij een achtervolging in Rotterdam-Kralingen heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een schot gelost tijdens de aanhouding van twee verdachte. Politieagenten zagen rond middernacht het voertuig rijden op de Vlietlaan. De bestuurder daarvan doofde zijn lichten en verhoogde zijn snelheid. De agenten vertrouwden dit niet en gaven het voertuig een stopteken. Hier werd geen gehoor aan gegeven waarop er een achtervolging werd ontstond.

Op de kruising Honingerdijk met de Maasboulevard werd een schot gelost om de bestuurder tot stoppen te dwingen. Het voertuig even verderop in een slip raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. Agenten konden de twee inzittende direct aanhouden. De recherche zal een onderzoek instellen naar de twee verdachten.

Foto : Jeffrey Jacobs    Video : Wendy van Viegen

IMG_0106k IMG_0107k IMG_0110k IMG_0112k IMG_0115k

 

0 reacties

Politie schiet bij aanhouding na achtervolging Maasboulevard Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

 

Rotterdam – Bij een achtervolging in Rotterdam-Kralingen heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een schot gelost tijdens de aanhouding van twee verdachte. Politieagenten zagen rond middernacht het voertuig rijden op de Vlietlaan. De bestuurder daarvan doofde zijn lichten en verhoogde zijn snelheid. De agenten vertrouwden dit niet en gaven het voertuig een stopteken. Hier werd geen gehoor aan gegeven waarop er een achtervolging werd ontstond.

Op de kruising Honingerdijk met de Maasboulevard werd een schot gelost om de bestuurder tot stoppen te dwingen. Het voertuig even verderop in een slip raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. Agenten konden de twee inzittende direct aanhouden. De recherche zal een onderzoek instellen naar de twee verdachten.

Foto : Jeffrey Jacobs    Video : Wendy van Viegen

IMG_0106k IMG_0107k IMG_0110k IMG_0112k IMG_0115k

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!