Zwaargewonde man aangetroffen in woning Dortsmondstraat Rotterdam

donderdag 7 november 2013 20:01
stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg

Rotterdam – De hulpdiensten hebben donderdagavond een zwaargewonde man aangetroffen in een woning aan de Dortsmondstraat. Omstreeks half zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd, in de woning werd een man met steekwonden in zijn bovenlichaam aangetroffen.
Na behandeling door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld in de woning. Twee vrouwen die in de woning aanwezig waren zijn door de politie overgebracht naar het ziekenhuis voor verder verhoor.

 

 

0 reacties

Zwaargewonde man aangetroffen in woning Dortsmondstraat Rotterdam
Schrijver:

 

stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg 

Rotterdam – De hulpdiensten hebben donderdagavond een zwaargewonde man aangetroffen in een woning aan de Dortsmondstraat. Omstreeks half zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd, in de woning werd een man met steekwonden in zijn bovenlichaam aangetroffen.
Na behandeling door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld in de woning. Twee vrouwen die in de woning aanwezig waren zijn door de politie overgebracht naar het ziekenhuis voor verder verhoor.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!