maandag, januari 25, 2021

Foto update: Twee zwaargewonden en verkeerschaos na ongeval met vrachtwagens A15 Rotterdam

Rotterdam – Bij een ernstig verkeersongeval tussen drie vrachtwagens op de A15 nabij tankstation Portland in de richting van Ridderkerk zijn vrijdagmiddag twee vrachtwagenchauffeurs zwaargewond geraakt. Één van de chauffeurs een 44-jarige Roemeense man werd ter plekke gereanimeerd nadat omstanders hem uit zijn cabine hadden gehaald. Het andere slachtoffer zat bekneld in zijn cabine. Brandweer en ambulancepersoneel hebben de 27-jarige chauffeur uit zijn cabine bevrijd. Voor het ongeval kwamen meerdere ambulances en brandweereenheden ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter assistentie verlenen.

Door het ongeval is een ravage ontstaan. Van één van de vrachtwagens was de cabine van het voertuig afgevallen. De chauffeur van de voorste vrachtwagen een 33-jarige man uit Duitsland kwam met de schrik vrij. Na behandeling zijn de chauffeurs met een spoedtransport naar het Erasmus MC vervoerd. Door het ongeval ontstond er een enorme verkeerschaos op de A15. De weg werd in de richting van Ridderkerk afgesloten voor het verkeer. De omleidingsroute zou over de A20 moeten zijn, echter staan de slagbomen van de Giessenbrug in storing waardoor deze niet meer omhoog kunnen. Er is toen besloten om de in aanbouw zijnde  rijbanen op de A15 open te stellen voor het verkeer zodat er nog enige doorstroming kan plaatsvinden. De a15 zal nog enkele uren afgesloten blijven om de ravage op te ruimen en het sporenonderzoek te kunnen laten plaatsvinden.

UPDATE 17 november : De politie meldt dat het slachtoffer een 44-jarige Roemeense man donderdag 14 november is overleden in het ziekenhuis

Foto’s | Kevin Schenk |

DSC_3617 DSC_3619 DSC_3626 DSC_3629 DSC_3631 DSC_3632

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg