Rotterdamse (21) lichtgewond na overval in Frans Bekkerstraat Rotterdam

vrijdag 8 november 2013 12:54
politie-logo-wen.jpg

Rotterdam – Een 21-jarige Rotterdamse is donderdagavond omstreeks half elf overvallen in haar woning. Twee mannen belden aan waarop ze de deur open deed. De mannen drongen vervolgens de woning binnen en bedreigden de vrouw met ene mes. Het slachtoffer raakte hierdoor lichtgewond. Na de woning doorzocht te hebben verlieten de daders de woning met een klein geldbedrag.

De politie heeft direct een onderzoek gestart naar de daders, echter konden deze niet meer aangetroffen worden. De recherche en de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld.  De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien dat met de woningoverval te maken kan hebben, bel dan de politie op 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdamse (21) lichtgewond na overval in Frans Bekkerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 

Rotterdam – Een 21-jarige Rotterdamse is donderdagavond omstreeks half elf overvallen in haar woning. Twee mannen belden aan waarop ze de deur open deed. De mannen drongen vervolgens de woning binnen en bedreigden de vrouw met ene mes. Het slachtoffer raakte hierdoor lichtgewond. Na de woning doorzocht te hebben verlieten de daders de woning met een klein geldbedrag.

De politie heeft direct een onderzoek gestart naar de daders, echter konden deze niet meer aangetroffen worden. De recherche en de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld.  De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien dat met de woningoverval te maken kan hebben, bel dan de politie op 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!