maandag, januari 25, 2021

Rotterdamse (21) lichtgewond na overval in Frans Bekkerstraat Rotterdam

Rotterdam – Een 21-jarige Rotterdamse is donderdagavond omstreeks half elf overvallen in haar woning. Twee mannen belden aan waarop ze de deur open deed. De mannen drongen vervolgens de woning binnen en bedreigden de vrouw met ene mes. Het slachtoffer raakte hierdoor lichtgewond. Na de woning doorzocht te hebben verlieten de daders de woning met een klein geldbedrag.

De politie heeft direct een onderzoek gestart naar de daders, echter konden deze niet meer aangetroffen worden. De recherche en de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld.  De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien dat met de woningoverval te maken kan hebben, bel dan de politie op 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

Related Articles

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg