Brandweer vindt dode bij grote brand in woning Elisabeth Boddaertstraat Amsterdam

0

Amsterdam – Na het blussen van een grote brand in de Elisabeth Boddaertstraat hebben brandweerlieden een stoffelijk overschot aangetroffen. De brandweer laat weten dat de doodsoorzaak nog onbekend is, zijn identiteit zal uit een nader onderzoek bekend moeten worden.

In de vroege ochtend werd de brandweer omstreeks vijf uur gealarmeerd voor een grote uitslaande brand. Omdat het blussen bemoeilijkt werd hebben brandweerlieden een deel van het dak verwijderd om bij het vuur te komen. Naastgelegen woningen hebben door de brand veel schade opgelopen, hier was niemand aanwezig tijdens de brand.
Door de brand is de woning in zijn geheel verwoest, de verslagenheid bij buurtbewoners is groot. De politie heeft inmiddels zwarte hekken om de woning geplaatst, in en nabij de woning doet de forensische opsporing op dit moment onderzoek.