zaterdag, januari 23, 2021

Brandweer vindt dode bij grote brand in woning Elisabeth Boddaertstraat Amsterdam

Amsterdam – Na het blussen van een grote brand in de Elisabeth Boddaertstraat hebben brandweerlieden een stoffelijk overschot aangetroffen. De brandweer laat weten dat de doodsoorzaak nog onbekend is, zijn identiteit zal uit een nader onderzoek bekend moeten worden.

In de vroege ochtend werd de brandweer omstreeks vijf uur gealarmeerd voor een grote uitslaande brand. Omdat het blussen bemoeilijkt werd hebben brandweerlieden een deel van het dak verwijderd om bij het vuur te komen. Naastgelegen woningen hebben door de brand veel schade opgelopen, hier was niemand aanwezig tijdens de brand.
Door de brand is de woning in zijn geheel verwoest, de verslagenheid bij buurtbewoners is groot. De politie heeft inmiddels zwarte hekken om de woning geplaatst, in en nabij de woning doet de forensische opsporing op dit moment onderzoek.

Related Articles

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Dertien bekeuringen tijdens verkeerscontrole Capelseweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Ondanks alle coronamaatregelen houdt de politie ook nog toezicht op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg