dinsdag, januari 26, 2021

Drie arrestaties na lange achtervolging Fascinatio Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Zaterdagochtend heeft de politie drie aanhoudingen verricht na een lange achtervolging vanuit Goes. Na een mogelijke inbraak in Goes sloegen de verdachten op de vlucht, toen de politie het drietal in het vizier kregen op de rijksweg ontstond er een lange achtervolging. Toen het drietal zich uiteindelijk klem reed op de 1e Lunarelaan in de wijk Fascinatio sloegen zij te voet op de vlucht.
Met behulp van een politiehelikopter en speurhonden konden twee verdachten worden aangehouden, de derde verdachten werd na enige tijd zoeken aangehouden. Bij de aanhouding heeft de politie mogelijk een waarschuwingsschot gelost. De vluchtauto van de verdachten is overgebracht naar het politiebureau, hier zal een nader onderzoek plaatsvinden.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg