Gemeente stelt strooizout beschikbaar voor inwoners en ondernemers Rotterdam

zaterdag 9 november 2013 12:43

Rotterdam – Strooien voordat het glad wordt in Rotterdam onmogelijk om tegelijkertijd elke straat en elk voetpad te voorzien van strooizout. Hierom zorgt de gemeente dat er zoveel mogelijk gestrooid gaat worden voordat het glad wordt. Bij plots opkomende gladheid stelt de gemeente prioriteiten. Wanneer de hoofdwegen gestrooid en weer begaanbaar zijn werkt de gemeente aan knelpunten om overige problemen op te lossen.
Omdat bewoners en ondernemers zelf verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden van hun eigen stoepje stelt de gemeente op veertien locaties gratis strooizout beschikbaar voor inwoners van Rotterdam. De gemeente Rotterdam is zelf verantwoordelijk voor de gladheidsbestrijding in de stad. Met de inzet van strooiwagens en sneeuwschuivers zorgt de gemeente voor begaanbare wegen.
Bij bejaardenhuizen en winkelcentra zal de gemeente handmatig strooien. Op diverse locaties in Rotterdam wordt tijdens iedere inzet gestrooid.

 

 

0 reacties

Gemeente stelt strooizout beschikbaar voor inwoners en ondernemers Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Strooien voordat het glad wordt in Rotterdam onmogelijk om tegelijkertijd elke straat en elk voetpad te voorzien van strooizout. Hierom zorgt de gemeente dat er zoveel mogelijk gestrooid gaat worden voordat het glad wordt. Bij plots opkomende gladheid stelt de gemeente prioriteiten. Wanneer de hoofdwegen gestrooid en weer begaanbaar zijn werkt de gemeente aan knelpunten om overige problemen op te lossen.
Omdat bewoners en ondernemers zelf verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden van hun eigen stoepje stelt de gemeente op veertien locaties gratis strooizout beschikbaar voor inwoners van Rotterdam. De gemeente Rotterdam is zelf verantwoordelijk voor de gladheidsbestrijding in de stad. Met de inzet van strooiwagens en sneeuwschuivers zorgt de gemeente voor begaanbare wegen.
Bij bejaardenhuizen en winkelcentra zal de gemeente handmatig strooien. Op diverse locaties in Rotterdam wordt tijdens iedere inzet gestrooid.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!