zondag, januari 24, 2021

Gewonde na steekpartij bij tankstation Kilweg Middelweg Barendrecht

Barendrecht – Op de Middelweg is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt na een steekpartij bij een tankstation. Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om gealarmeerd ambulancepersoneel te assisteren. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer even later overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een verdachte aangehouden, deze is hierna met spoed overgebracht naar het politiebureau.Het slachtoffer en de dader waren bekenden van elkaar, wat de exacte reden van het steekincident is geweest zal uit het onderzoek moeten blijken. Ter plaatse heeft de forensische opsporing diverse sporen veiliggesteld, ook video-opnames die bij het tankstation gemaakt worden zijn in handen van de politie. De politie heeft een auto waarin het slachtoffer mogelijk gestoken is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Foto’s : David Pronk & Kevin Schenk

DSC_3647 DSC_3648 DSC_3658 DSC_3663 DSC_3664  2013-11-09 16.07.31

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg