Gewonde na steekpartij bij tankstation Kilweg Middelweg Barendrecht
via

 

 

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 19 februari rond 02:55 uur is een auto verwoest door een brand op de Hollandse Tuin in Rotterdam. De brandweer heeft de brand geblust. Een camper die achter het brandende auto stond is flink beschadigd geraakt. Hoe de brand is ontstaan is...

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Den Haag - Ook al gaan de boeren pas woensdag 19 februari demonstreren, vanavond kwam er al een groep van ongeveer twintig á dertig trekkers naar de poorten van het Binnenhof om een statement te maken. Lees ook: Drukkere ochtendspits verwacht door boerenprotesten Met...

Barendrecht – Op de Middelweg is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt na een steekpartij bij een tankstation. Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om gealarmeerd ambulancepersoneel te assisteren. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer even later overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een verdachte aangehouden, deze is hierna met spoed overgebracht naar het politiebureau.Het slachtoffer en de dader waren bekenden van elkaar, wat de exacte reden van het steekincident is geweest zal uit het onderzoek moeten blijken. Ter plaatse heeft de forensische opsporing diverse sporen veiliggesteld, ook video-opnames die bij het tankstation gemaakt worden zijn in handen van de politie. De politie heeft een auto waarin het slachtoffer mogelijk gestoken is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Foto’s : David Pronk & Kevin Schenk

DSC_3647 DSC_3648 DSC_3658 DSC_3663 DSC_3664  2013-11-09 16.07.31

 

Gewonde na steekpartij bij tankstation Kilweg Middelweg Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Op de Middelweg is zaterdagmiddag een vrouw gewond geraakt na een steekpartij bij een tankstation. Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om gealarmeerd ambulancepersoneel te assisteren. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer even later overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een verdachte aangehouden, deze is hierna met spoed overgebracht naar het politiebureau.Het slachtoffer en de dader waren bekenden van elkaar, wat de exacte reden van het steekincident is geweest zal uit het onderzoek moeten blijken. Ter plaatse heeft de forensische opsporing diverse sporen veiliggesteld, ook video-opnames die bij het tankstation gemaakt worden zijn in handen van de politie. De politie heeft een auto waarin het slachtoffer mogelijk gestoken is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Foto’s : David Pronk & Kevin Schenk

DSC_3647 DSC_3648 DSC_3658 DSC_3663 DSC_3664  2013-11-09 16.07.31

 

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 19 februari rond 02:55 uur is een auto verwoest door een brand op de Hollandse Tuin in Rotterdam. De brandweer heeft de brand geblust. Een camper die achter het brandende auto stond is flink beschadigd geraakt. Hoe de brand is ontstaan is...

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Den Haag - Ook al gaan de boeren pas woensdag 19 februari demonstreren, vanavond kwam er al een groep van ongeveer twintig á dertig trekkers naar de poorten van het Binnenhof om een statement te maken. Lees ook: Drukkere ochtendspits verwacht door boerenprotesten Met...

Overval op woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Overval op woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 18 februari rond 22.20 uur is een bewoonster van een flatwoning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam door twee mannen in haar woning bedreigd met een vuurwapen. Het tweetal kwam de woning binnen zonder geweld en bedreigden het slachtoffer,...