Kind en vader gewond bij ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel

zondag 10 november 2013 16:04

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar zijn zondag middag meerdere slachtoffers gevallen. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing na een voorrangsfout. De twee voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Achter in één van de voertuigen zaten twee kleine kinderen. Zij zijn nagekeken voor het personeel van de ambulance. De kinderen zaten wel veilig in kinderstoeltjes op de achterbank. Voor het ongeval kwamen twee ambulances ter plaatse. Zij hebben een kind en de vader meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

ongeval-beresteijnlaan-capelle-1 ongeval-beresteijnlaan-capelle-2 ongeval-beresteijnlaan-capelle-3 ongeval-beresteijnlaan-capelle-4 ongeval-beresteijnlaan-capelle-5 ongeval-beresteijnlaan-capelle-6 ongeval-beresteijnlaan-capelle-7

 

 

 

0 reacties

Kind en vader gewond bij ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar zijn zondag middag meerdere slachtoffers gevallen. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing na een voorrangsfout. De twee voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Achter in één van de voertuigen zaten twee kleine kinderen. Zij zijn nagekeken voor het personeel van de ambulance. De kinderen zaten wel veilig in kinderstoeltjes op de achterbank. Voor het ongeval kwamen twee ambulances ter plaatse. Zij hebben een kind en de vader meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

ongeval-beresteijnlaan-capelle-1 ongeval-beresteijnlaan-capelle-2 ongeval-beresteijnlaan-capelle-3 ongeval-beresteijnlaan-capelle-4 ongeval-beresteijnlaan-capelle-5 ongeval-beresteijnlaan-capelle-6 ongeval-beresteijnlaan-capelle-7

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!