zaterdag, januari 23, 2021

Dode en zwaargewonde in woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar het overlijden van een 31-jarige vrouw. Maandagmiddag kreeg de politie rond 12:00 uur een melding over een man die probeerde zijn leven te beeindigen op het balkon van een woning aan de Groepstraat. Agenten reden hier direct naartoe. Ze vonden de gewonde man voor het balkon. Hij was niet aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis. Omstanders gaven aan uit welke woning de 30-jarige man gekomen was. De politiemensen gingen deze woning in. Hier troffen ze een ernstig gewonde vrouw aan.

Ze reanimeerden haar maar dit mocht niet baten. Zij overleed in de woning. Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden is direct gestart. Er is gesproken met getuigen en buren. De foresische opsporing onderzoekt sporen in de woning. Daarnaast is onderzocht wie de vrouw is. Het blijkt te gaan om de 31-jarige bewoonster van de woning.

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg