woensdag, januari 20, 2021

Bestuurder van bestelbus verleent geen voorrang en rijdt scooterrijder aan Kortlandstraat Krimpen a/d IJssel

Krimpen aan den IJssel –  Dinsdagmorgen heeft er aan de Noorderstraatmet de kruising Kortlandstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen scooter en een bestelbus van een pakketbezorger. Hierbij kwam de scooterbestuurder ten val op de grond.

De opgeroepen ambulancedienst heeft de man nagekeken en vervoerd voor verder controle vervoerd naar het ziekenhuis. Hier bleek dat de scooterbestuurder wat blauwe plekken en kneuzingen aan de aanrijding heeft overgehouden. De politie heeft de bestuurder van de bestelbus verhoord. Deze reed tegen het verkeer in en verleende geen voorrang aan de scooterbestuurder.

De politie heeft een proces verbaal opgemaakt hiervoor. Voor het technische onderzoek door de verkeers Ongevallen Groep van de politie ter plaatst gekomen, de Noorderstraat is in beide richting afgesloten voor het verkeer. De scooter is total loss.

Foto’s | Jeroen van Zomeren |

IMG_0401 IMG_0409 IMG_0414 IMG_0421 IMG_0427

Related Articles

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Woningen ontruimd na brand in hennepkwekerij Stolpmand Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een nog onbekend aantal woningen op de Stolpmand is woensdagmorgen ontruimd nadat er...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg