vrijdag, januari 22, 2021

Dronken bejaarde vrouw (74) veroorzaakt frontale botsing Keermanslaan Breda

Breda – Maandagavond 11 november heeft de politie een 74-jarige vrouw aangehouden nadat zij op de Keermanslaan een aanrijding had veroorzaakt, dit gebeurde rond kwart over acht die avond. De vrouw kwam met haar auto op de verkeerde weghelft terecht en kwam hierdoor in een frontale botsing met een 41-jarige automobiliste uit Breda.

Toen de politie de 74-jarige vrouw aanspraken zagen zij dat de vrouw moeite had met praten, bovendien was een sterke dranklucht waar te nemen. Omdat de 74-jarige vrouw na vier keer de blaastest niet kon afronden is zij meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse, dit liet de politie dinsdagmiddag weten

Uit de analyse bleek dat de vrouw ruim 575 Ugl alcohol in haar bloed had. Tegen de vrouw is een proces-verbaal opgemaakt, ook is haar rijbewijs in beslag genomen. Bij de aanrijding vielen verder geen gewonden.

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg