Zwaargewonde na eenzijdig ongeval tegen boom N459 Reeuwijk

dinsdag 12 november 2013 17:15

Reeuwijk – Een bestuurder is dinsdagmiddag op de  N459 zwaargewond geraakt na een eenzijdig ongeval tegen een boom. De auto kwam vanuit Reeuwijk en reed richting Bodegraven toen deze op de Goudsestraatweg uit de bocht vloog en tegen een boom belandde.

Vele hulpdiensten rukte uit om het beknelde slachtoffer uit zijn voertuig te halen. Omdat de man ernstig bekneld zat moest de brandweer eerst delen van de auto wegknippen en vervolgens met een kraanwagen het dak van het voertuig te halen. Pas hierna kon het medisch personeel het slachtoffer goed verzorgen, deze is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s  | Marco van Bemmel |

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na eenzijdig ongeval tegen boom N459 Reeuwijk
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Een bestuurder is dinsdagmiddag op de  N459 zwaargewond geraakt na een eenzijdig ongeval tegen een boom. De auto kwam vanuit Reeuwijk en reed richting Bodegraven toen deze op de Goudsestraatweg uit de bocht vloog en tegen een boom belandde.

Vele hulpdiensten rukte uit om het beknelde slachtoffer uit zijn voertuig te halen. Omdat de man ernstig bekneld zat moest de brandweer eerst delen van de auto wegknippen en vervolgens met een kraanwagen het dak van het voertuig te halen. Pas hierna kon het medisch personeel het slachtoffer goed verzorgen, deze is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s  | Marco van Bemmel |

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!