dinsdag, januari 19, 2021

Gewonde bij kop-staart aanrijding 1e Barendrechtseweg Barendrecht

Barendrecht – Op de 1e Barendrechtseweg, ter hoogte van de Edisonstraat, heeft woensdag aan de begin van de middag een ongeval plaatsgevonden. Twee personenauto’s klapten hierbij op elkaar. Het ongeval gebeurde omdat de voorste auto moest remmen en de achterligger te laat reageerde.

De vrouw in de voorste auto kreeg na de aanrijding last van misselijkheid en pijn in haar nek waarvoor een ambulance moest komen. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken en behandeld, voor verder onderzoek moest zij naar het ziekenhuis.

Het ongeval bracht veel hinder met zich mee omdat het ongeval op een drukke weg gebeurde. De politie moest het verkeer van beide kanten over een rijbaan laten rijden. Agenten van de verkeerspolitie hebben een onderzoek ingesteld naar het ongeval.

Foto’s | Robin Veerman |

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg