vrijdag, januari 22, 2021

Grote brand verwoest bedrijfspand Tisaco Thermiekstraat Nuth

Nuth – Een zeer grote brand heeft de bedrijfsloods van een verfhandel verwoest. De brand brak dinsdagavond uit op de Thermiekstraat in het Limburgse plaatsje Nuth. Tijdens de brand kwam er veel rook vrij waardoor er wat overlast ontstond. De brandweer verzocht de politie om de omgeving in een straal van 300 meter te ontruimen omdat er mogelijk asbest vrij kon komen. Dit bleek later alleen in de directe omgeving van de loods te zijn neergedwarreld. Een wijkagent twitterde dat er diverse knallen gehoord waren.

Dit waren mogelijk de bestanddelen om verf te maken. Metingen van de brandweer hebben uitgewezen dat naast de gebruikelijke stoffen geen te hoge concentraties zijn vrijgekomen bij de  brand. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. De brandweer zal onderzoek doen naar de toedracht van de brand. Er raakte niemand gewond. De brandweer heeft nog een geruime tijd nodig om na te blussen. De loods kan als verloren worden beschouwd.

Foto’s : Patrick Rijkx

Brand-tisaco-patrick-01 Brand-tisaco-patrick-02 Brand-tisaco-patrick-03

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg