donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Man (23) aangehouden na steekpartij Aegidiusstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 23-jarige man heeft zich woensdagmiddag op het politiebureau gemeld in verband met de betrokkenheid bij de steekpartij in de Aegidiusstraat die gisteravond rond 22:00 plaatsvond. Bij de steekpartij raakte een 33-jarige bewoner van de Aegidiusstraat gewond en moest worden behandeld in het ziekenhuis.
Het steekincident ontstond nadat de man ruzie had gekregen met een groepje jongeren die overlast zouden veroorzaken. Toen de man hier iets van zij werd hij door één van de jongens gestoken. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer hierna overgebracht naar het ziekenhuis.

Woensdagmiddag meldde de buurman van het slachtoffer zich op het politiebureau, vermoedelijk zou hij het slachtoffer hebben gestoken. De politie zet het onderzoek voort, de verdachte zit nog vast op het politiebureau.

Bekijk ook : Man (33) die jongeren vraagt weg te gaan bekoopt het met steekwonden Aegidiusstraat Rotterdam

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -