vrijdag, januari 22, 2021

Twee mannen aangehouden na zware mishandeling Mariniersweg Rotterdam

Rotterdam – Woensdagavond zijn twee mannen aangehouden op de Mariniersweg na een eerdere melding van een mishandeling van een vrouw eerder deze avond. Op straat kwamen de vrouw en de man elkaar tegen en kregen ruzie, de vrouw zou betrokken geweest zijn bij een aanrijding met de auto van de man. De man uitte zeer ernstige bedreigingen richting de vrouw en deelde vervolgens rake klappen uit.

Met meerdere eenheden keken agenten naar de man uit nadat de vrouw een melding had gedaan bij de politie. Al snel zagen agenten de verdachte met een andere man in een auto over de Mariniersweg rijden, vervolgens gaven zij een stopteken. Vanwege de ernst van de bedreigingen werd het tweetal door middel van een BGTV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) uit het voertuig gepraat.

De 24-jarige man uit Rotterdam is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, hier is hij ingesloten voor verder verhoor. De andere passagier van de auto, een 25-jarige man werd kort na zijn aanhouding heengezonden, hij bleek niks met het voorval te maken te hebben.

Foto : Skwibus team Politie eenheid Rotterdam

BY-vPQMIcAELQC6

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg