dinsdag, januari 19, 2021

Twee gewonden na fikse aanrijding President Rooseveltweg Rotterdam (video)

Rotterdam – Op de kruising President Rooseveltweg met de Nieuwe Ommoordseweg heeft vrijdagochtend een fiks ongeval plaatsgevonden. Kort voor 09:00 rukte de brandweer uit voor een aanrijding met mogelijke beknelling, een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleken twee voertuigen door een voorrangsfout met elkaar in botsing te zijn gekomen, echter was er geen sprake van een beknelling. Het ambulancepersoneel heeft in samenwerking met artsen van het Mobiel Medisch Team de slachtoffers gestabiliseerd, zij zijn met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

In de taxi bleken een aantal verstandelijk gehandicapten kinderen gezeten te hebben. Deze zijn zonder overleg snel in een andere taxi weggebracht. Echter waren de kinderen niet gecontroleerd door ambulancepersoneel. De politie heeft de taxi laten stoppen op de Meindert Hobbemalaan in Rotterdam. Ambulancepersoneel heeft daar de kinderen nagekeken omdat één van hen zich toch niet lekker voelde. Er hoefde niemand vervoerd te worden.

Omdat de oorzaak van het ongeval hoogstwaarschijnlijk een voorrangskwestie is geweest zal worden uitgezocht wie er fout is geweest.

Foto’s & Video :  Jeffrey Jacobs

IMG_0131 IMG_0132 IMG_0134 IMG_0137 IMG_0138 IMG_0139 IMG_0141 IMG_0147 IMG_0148 IMG_0153 IMG_0155 IMG_0162 IMG_0165

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg