Chauffeur ongeval A15 overleden in het ziekenhuis

zaterdag 16 november 2013 23:00

Rotterdam – De 44-jarige Roemeense chauffeur is donderdag 14 november overleden aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Het slachtoffer raakte zwaargewond bij een ongeval op de A15 nabij tankstation Portland. De man werd ter plekke gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij donderdag aan zijn verwondingen. Een andere chauffeur raakte gewond aan zijn voet en been.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij hopen zo meer informatie te krijgen om te kunnen onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. U kunt daarvoor contact opnemen met de verkeerspolitie in Waddinxveen via 0900-8844.

Lees ook : Zwaargewonden na ongeval met vrachtwagens op de A15

08-11-13-ongeval-a15

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Chauffeur ongeval A15 overleden in het ziekenhuis
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De 44-jarige Roemeense chauffeur is donderdag 14 november overleden aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Het slachtoffer raakte zwaargewond bij een ongeval op de A15 nabij tankstation Portland. De man werd ter plekke gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij donderdag aan zijn verwondingen. Een andere chauffeur raakte gewond aan zijn voet en been.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij hopen zo meer informatie te krijgen om te kunnen onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. U kunt daarvoor contact opnemen met de verkeerspolitie in Waddinxveen via 0900-8844.

Lees ook : Zwaargewonden na ongeval met vrachtwagens op de A15

08-11-13-ongeval-a15

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!