Grote 100% controle voor bestuurders Gouda

zaterdag 16 november 2013 22:49

Gouda – Op zaterdagavond heeft er in Gouda een grote 100% controle plaatsgevonden. Een 100% controle houdt in dat de motorrijders selectief bestuurders van de weg haalde en dat deze voertuigen en de inzittende volledig onderzocht worden. Met ruim 20 motorrijders zorgde dit voor een flinke toevoer van auto’s ‘waar een luchtje aan zat’.

Door de politie zijn meerdere aanhoudingen verricht. Onder andere voor illegaal wapenbezit en het hebben van een vuurwapen gelijkend voorwerp. Politie eenheid Den Haag heeft deze avond nauw samengewerkt met voertuigen van de KLPD. Wat de controle heeft opgeleverd is nog onbekend.

Foto’s | Marco van Bemmel |

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote 100% controle voor bestuurders Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Op zaterdagavond heeft er in Gouda een grote 100% controle plaatsgevonden. Een 100% controle houdt in dat de motorrijders selectief bestuurders van de weg haalde en dat deze voertuigen en de inzittende volledig onderzocht worden. Met ruim 20 motorrijders zorgde dit voor een flinke toevoer van auto’s ‘waar een luchtje aan zat’.

Door de politie zijn meerdere aanhoudingen verricht. Onder andere voor illegaal wapenbezit en het hebben van een vuurwapen gelijkend voorwerp. Politie eenheid Den Haag heeft deze avond nauw samengewerkt met voertuigen van de KLPD. Wat de controle heeft opgeleverd is nog onbekend.

Foto’s | Marco van Bemmel |

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!