dinsdag, januari 26, 2021

Politie zoekt getuigen poging zware mishandeling Crabbehof Dordrecht

Dordrecht – De politie is naarstig opzoek naar getuigen van een poging tot zware mishandeling op de parkeerplaats van winkelcentrum Crabbehof. Donderdagavond kwam een 32-jarige man rond 21:00 in conflict met een 43-jarige plaatsgenoot gekleed in een bruinleren jas en een pet.

Ondanks dat de 43-jarige man dreigde met twee messen wist het slachtoffer één mes afhandig te maken van de dader. Op basis van het signalement dat het slachtoffer had doorgegeven kon de dader later worden aangehouden.

Mogelijk is er bij het voorval een luide woordenwisseling vooraf gegaan die wellicht de aandacht van omstanders heeft getrokken. De politie is opzoek naar getuigen die iets belangrijks gezien kunnen hebben. Indien u informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg