Slachtoffer brand omgekomen door misdrijf Elisabeth Boddaertstraat Amsterdam

0
brandweer-wen-1.jpg

Amsterdam – Bij een uitslaande brand in een woning aan de Elisabeth Boddaerstraat vonden brandweerlieden op zaterdagochtend 9 november het stoffelijk overschot van een nog onbekende man. Uit onderzoek is inmiddels de identiteit van het slachtoffer bevestigd. Het slachtoffer is een 46-jarige man uit Amsterdam, deze blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gebracht.

Door de brand werd de woning in zijn geheel verwoest. Inmiddels heeft een Team Grootschalige Opsporing zich bekommerd om de zaak en zoekt naar getuigen die mogelijk iets opvallend hebben gezien voordat de brand rond 05:00 ontdekt werd.

Indien u al eerder met de politie heeft gesproken hoeft u geen contact opgenomen. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zie ook : Brandweer vindt dode bij grote brand in woning Elisabeth Boddaertstraat Amsterdam