Vijf inzittenden komen met de schrik vrij na eenzijdig ongeval Oldegaarde Rotterdam

0

Rotterdam – In de nacht van vrijdag naar zaterdag heeft er aan de Oldegaarde een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto, met daarin 5 vijf inzittenden, ramde meerdere obstakels en belandde op de zijkant.

Hulpdiensten, waaronder de brandweer, rukte met spoed uit omdat het onduidelijk was of de inzittenden bekneld zaten en gewond waren. Alle vijf de inzittenden wisten zelfstandig uit het voertuig te klimmen waarna de brandweer weer inzetbaar kon.

Het ambulancepersoneel heeft een persoon nagekeken en behandeld waarna deze, samen met de andere vier inzittenden, een verklaring konden afleggen tegenover de politie. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s | Robin Veerman |

DSC_0111 (Custom) DSC_0118 (Custom) DSC_0120 (Custom) DSC_0133 (Custom) DSC_0146 (Custom) DSC_0155 (Custom)