zaterdag, januari 23, 2021

Man (33) negeert stopteken veroorzaakt ongeval en laat inzittenden achter Droogleever Fortuynplein Rotterdam (video)

Rotterdam – Op het Droogleever Fortuynplein zijn zondagochtend twee inzittenden van een personenvoertuig gewond geraakt nadat de bestuurder tegen een lantaarnpaal was gebotst. Het ongeval ontstond nadat de politie op de Eendrachtsweg een stopteken gaf aan de bestuurder. Deze negeerde echter het stopteken en ging er met grote snelheid vandoor richting de Westzeedijk. Op het Droogleever Fortuynplein wilde de bestuurder een man van 33-jarige leeftijd uit Utrecht richting de ‘S-Gravendijkwal maar raakte de macht over het stuur kwijt. De auto kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De bestuurder vluchtte en kon aangehouden worden op de nabijgelegen Parksluis. In de auto zaten nog drie andere inzitenden die hij gewond achter liet. Twee van hen moesten door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Nadat de slachtoffers bevrijd waren zijn deze naar het Erasmus MC overgebracht voor medisch onderzoek. Het lijkt erop dat zij lichtgewond zijn geraakt. De bestuurder is aangehouden omdat hij verklaarde mogelijk teveel alcohol heeft gedronken. Dit bleek na controle niet zo te zijn en zijn vluchtpoging was dus voor niks geweest. De auto kon regelrecht naar de sloop.

Foto’s : Jeffrey Jacobs | Video : Wendy van Viegen

IMG_0004k IMG_0006k IMG_0007k IMG_0012k IMG_0015k IMG_0018k IMG_0023k IMG_0025k IMG_0029k IMG_0033k IMG_0034k IMG_0038k IMG_0041k IMG_0043k IMG_0047k IMG_0050k

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg