maandag, januari 25, 2021

Kraanmachinist overleden nadat kraan breekt Kattendijk Gouderak

Gouderak – Bij een ernstig ongeval met een bouwkraan op de Kattendijk is dinsdag een dodelijk slachtoffer gevallen. Een gedeelte van de bouwkraan brak af en kwam op de cabine van de kraanmachinist terecht. De hulpdiensten hebben nog getracht het slachtoffer te reanimeren. Echter mocht alle inzet niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Het is nog niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De Kattendijk is geheel afgesloten voor het verkeer. Op de plek waar het ongeval gebeurde is de Gasunie bezig met werkzaamheden aan de transportleidingen. De brandweer zal het lichaam van het slachtoffer bergen. De politie doet later in de middag onderzoek naar het noodlottige ongeval.

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

2 REACTIES

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg