woensdag, januari 27, 2021

15-jarige inbreker 24 uur na veroordeling rechter opnieuw opgepakt voor inbraak Waddinxveen

Waddinxveen – Ondanks de uitspraak van de kinderrechter was een 15-jarige inbreker zo weinig onder de indruk dat hij nog geen 24 uur na de zitting opnieuw een inbraak had gepleegd in een café in Waddinxveen. De rechter achtte de jongen op 15 november schuldig nadat hij eerder dit jaar ingebroken had bij een 94-jarige vrouw uit Laren. Tijdens de inbraak nam hij een tasje mee waarin breiwerkjes voor Stichting Kinderen in Nood zaten.
Samen met zijn neef werd de 15-jarige inbreker op 16 november opgepakt nadat hij had geprobeerd in te breken in een café in Waddinxveen, dit samen met zijn 23-jarige neef uit Rotterdam. Omdat de jonge inbreker op heterdaad betrapt werd heeft de rechter besloten het voorarrest met 14 dagen te verlengen, dit laat de politie woensdag weten. Welke straf de 15-jarige jongen en zijn 23-jarige neef zal krijgen zal later worden bepaald.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg