15-jarige inbreker 24 uur na veroordeling rechter opnieuw opgepakt voor inbraak Waddinxveen

woensdag 20 november 2013 19:48

Waddinxveen – Ondanks de uitspraak van de kinderrechter was een 15-jarige inbreker zo weinig onder de indruk dat hij nog geen 24 uur na de zitting opnieuw een inbraak had gepleegd in een café in Waddinxveen. De rechter achtte de jongen op 15 november schuldig nadat hij eerder dit jaar ingebroken had bij een 94-jarige vrouw uit Laren. Tijdens de inbraak nam hij een tasje mee waarin breiwerkjes voor Stichting Kinderen in Nood zaten.
Samen met zijn neef werd de 15-jarige inbreker op 16 november opgepakt nadat hij had geprobeerd in te breken in een café in Waddinxveen, dit samen met zijn 23-jarige neef uit Rotterdam. Omdat de jonge inbreker op heterdaad betrapt werd heeft de rechter besloten het voorarrest met 14 dagen te verlengen, dit laat de politie woensdag weten. Welke straf de 15-jarige jongen en zijn 23-jarige neef zal krijgen zal later worden bepaald.

 

0 reacties

15-jarige inbreker 24 uur na veroordeling rechter opnieuw opgepakt voor inbraak Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Ondanks de uitspraak van de kinderrechter was een 15-jarige inbreker zo weinig onder de indruk dat hij nog geen 24 uur na de zitting opnieuw een inbraak had gepleegd in een café in Waddinxveen. De rechter achtte de jongen op 15 november schuldig nadat hij eerder dit jaar ingebroken had bij een 94-jarige vrouw uit Laren. Tijdens de inbraak nam hij een tasje mee waarin breiwerkjes voor Stichting Kinderen in Nood zaten.
Samen met zijn neef werd de 15-jarige inbreker op 16 november opgepakt nadat hij had geprobeerd in te breken in een café in Waddinxveen, dit samen met zijn 23-jarige neef uit Rotterdam. Omdat de jonge inbreker op heterdaad betrapt werd heeft de rechter besloten het voorarrest met 14 dagen te verlengen, dit laat de politie woensdag weten. Welke straf de 15-jarige jongen en zijn 23-jarige neef zal krijgen zal later worden bepaald.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!