dinsdag, januari 26, 2021

Dode vrouw ligt al 10 jaar in woning Jan Porcellisstraat Rotterdam

Rotterdam – Agenten troffen op donderdagmiddag in een woning in de Jan Porcellisstraat een overleden persoon aan. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om een 74-jarige vrouw die al 10 jaar overleden lijkt te zijn. In de Jan Porcellisstraat vonden werkzaamheden plaats, waarvoor bouwvakkers ook in woningen werk moesten verrichten. Bij een woning in de straat kregen de werklieden geen gehoor, waarna ze de politie om hulp vroegen. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat er in de woning een stapel ongeopende post lag, ook maakte de woning een desolate indruk.

De ongeruste agenten gingen daarop de woning in en troffen een overleden persoon aan. Uit onderzoek is gebleken dat het stoffelijk overschot al ongeveer 10 jaar in de woning ligt. De vrouw zou op 74-jarige leeftijd al zijn overleden aan een natuurlijke dood. Niemand lijkt het overlijden in tussentijd te hebben opgemerkt.

 

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg