zondag, januari 24, 2021

Politiehelikopter ingezet bij massale vechtpartij scholieren Prinsenlaan Rotterdam

Rotterdam – Een opstootje op een middelbare school is donderdagmiddag uitgelopen in een massale vechtpartij aan de Prinsenlaan. Twee leerlingen kregen het met elkaar aan de stok na een eerder conflict volgens de school, toen de broer van één van de leerlingen verhaal kwam halen liep het conflict uit op een massale vechtpartij na schooltijd.

Zeker 60 leerlingen hebben zich in de omgeving van metrostation Prinsenlaan opgehouden om de vechtpartij te zien plaatsvinden. Medewerkers van de politie hielden de grote groep via camerabewaking in de gaten. Toen de groep zich verplaatste naar een nabijgelegen park werd een politiehelikopter ingezet.

Nadat de bemanning van de politiehelikopter de groep in het oog kreeg gingen diverse eenheden van de politie ter plaatse. Agenten hebben de grote groep uit elkaar kunnen halen, ieder ging hierna zijn eigen weg. Voor zover bekend raakte er bij het incident niemand gewond.  Inmiddels is de school op de hoogte gebracht van het voorval.

Foto’s :  Jeffrey Jacobs (mobiel)

foto 2 (2) foto 3 (1) foto 4

Related Articles

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding Denenburg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur op het Denenburg in Rotterdam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg