Politiehelikopter ingezet bij massale vechtpartij scholieren Prinsenlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een opstootje op een middelbare school is donderdagmiddag uitgelopen in een massale vechtpartij aan de Prinsenlaan. Twee leerlingen kregen het met elkaar aan de stok na een eerder conflict volgens de school, toen de broer van één van de leerlingen verhaal kwam halen liep het conflict uit op een massale vechtpartij na schooltijd.

Zeker 60 leerlingen hebben zich in de omgeving van metrostation Prinsenlaan opgehouden om de vechtpartij te zien plaatsvinden. Medewerkers van de politie hielden de grote groep via camerabewaking in de gaten. Toen de groep zich verplaatste naar een nabijgelegen park werd een politiehelikopter ingezet.

- Advertisement -

Nadat de bemanning van de politiehelikopter de groep in het oog kreeg gingen diverse eenheden van de politie ter plaatse. Agenten hebben de grote groep uit elkaar kunnen halen, ieder ging hierna zijn eigen weg. Voor zover bekend raakte er bij het incident niemand gewond.  Inmiddels is de school op de hoogte gebracht van het voorval.

Foto’s :  Jeffrey Jacobs (mobiel)

foto 2 (2) foto 3 (1) foto 4

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...