Politiehelikopter zoekt mee naar overvallers snackbar Margriete van Comenestraat Ridderkerk

donderdag 21 november 2013 22:07

Ridderkerk – De politie is een onderzoek gestart naar een overval die donderdagavond plaatsvond op een snackbar in de Margriete van Comenestraat.  Twee onbekende mannen deden een greep uit de kassa toen de twee medewerksters van de snackbar in de bijkeuken waren. Toen de twee slachtoffers doorhadden dat er mensen in de snackbar waren, stapten ze terug de winkel in en betrapten het tweetal op heterdaad. Een van de mannen bedreigde de vrouwen daarop met een vuurwapen. De twee verdachten, die hun gezicht hadden bedekt, gingen er met een onbekende buit vandoor. De medewerksters, van 39 en 59 jaar oud uit Sliedrecht en Ridderkerk, bleven ongedeerd.

De politie heeft samen met de helikopter nog een zoekactie ingezet naar de overvallers. Ook werd het uitgaande verkeer gecontroleerd. Dit kon echter niet resulteren in een aanhouding. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie (0900-8844) of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter zoekt mee naar overvallers snackbar Margriete van Comenestraat Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – De politie is een onderzoek gestart naar een overval die donderdagavond plaatsvond op een snackbar in de Margriete van Comenestraat.  Twee onbekende mannen deden een greep uit de kassa toen de twee medewerksters van de snackbar in de bijkeuken waren. Toen de twee slachtoffers doorhadden dat er mensen in de snackbar waren, stapten ze terug de winkel in en betrapten het tweetal op heterdaad. Een van de mannen bedreigde de vrouwen daarop met een vuurwapen. De twee verdachten, die hun gezicht hadden bedekt, gingen er met een onbekende buit vandoor. De medewerksters, van 39 en 59 jaar oud uit Sliedrecht en Ridderkerk, bleven ongedeerd.

De politie heeft samen met de helikopter nog een zoekactie ingezet naar de overvallers. Ook werd het uitgaande verkeer gecontroleerd. Dit kon echter niet resulteren in een aanhouding. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie (0900-8844) of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!