donderdag, januari 21, 2021

Politiehelikopter zoekt mee naar overvallers snackbar Margriete van Comenestraat Ridderkerk

Ridderkerk – De politie is een onderzoek gestart naar een overval die donderdagavond plaatsvond op een snackbar in de Margriete van Comenestraat.  Twee onbekende mannen deden een greep uit de kassa toen de twee medewerksters van de snackbar in de bijkeuken waren. Toen de twee slachtoffers doorhadden dat er mensen in de snackbar waren, stapten ze terug de winkel in en betrapten het tweetal op heterdaad. Een van de mannen bedreigde de vrouwen daarop met een vuurwapen. De twee verdachten, die hun gezicht hadden bedekt, gingen er met een onbekende buit vandoor. De medewerksters, van 39 en 59 jaar oud uit Sliedrecht en Ridderkerk, bleven ongedeerd.

De politie heeft samen met de helikopter nog een zoekactie ingezet naar de overvallers. Ook werd het uitgaande verkeer gecontroleerd. Dit kon echter niet resulteren in een aanhouding. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie (0900-8844) of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg