dinsdag, januari 19, 2021

Laffe meisjes overvallen bejaarde (82) in woning Boezemlaan Rotterdam

Rotterdam – Drie meisjes van rond de 16 á 18 jaar hebben donderdag aan het eind van de middag een 82-jarige vrouw overvallen in haar woning aan de Boezemlaan. De meisjes belden aan bij het slachtoffer en drongen haar woning binnen. Daar eenmaal binnen gingen zij op zoek naar waardevolle spullen waarna zij er met een onbekende buit vandoor gingen. De bejaarde vrouw werd door haar belagers mishandeld maar raakte niet gewond.De drie verdachten zijn blanke of licht getinte meisjes van rond de 16 á 18 jaar oud en ongeveer 160-165 centimeter lang. Een van hen had een normaal postuur en een ander was iets meer gezet. De politie is op zoek naar deze laffe meisjes die de overval hebben gepleegd. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u informatie die van belang kan zijn? Bel dan 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg