Onwel persoon met kraan van schip afgehaald Moezelweg Eurpoort
via

 

 

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 19 februari rond 02:55 uur is een auto verwoest door een brand op de Hollandse Tuin in Rotterdam. De brandweer heeft de brand geblust. Een camper die achter het brandende auto stond is flink beschadigd geraakt. Hoe de brand is ontstaan is...

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Den Haag - Ook al gaan de boeren pas woensdag 19 februari demonstreren, vanavond kwam er al een groep van ongeveer twintig á dertig trekkers naar de poorten van het Binnenhof om een statement te maken. Lees ook: Drukkere ochtendspits verwacht door boerenprotesten Met...

Europoort –  Een medewerker van het bedrijf ETT aan de Moezelweg is vrijdagochtend tegen de middag aan onwel geworden in een ruim van een schip. Omdat het slachtoffer niet per brancard van het schip afgehaald kon worden werd de brandweer erbij gehaald.

Een speciaal team van de brandweer, het Hoogtereddingsteam, heeft het slachtoffer zorgvuldig vastgemaakt aan een wervel brancard waarna deze met een kraan van de boot naar de wal werd gebracht. Het ambulancepersoneel heeft hierna het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto | Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond @Rijnmondveilig |

BZrmUPpIMAAe6L1

 

Onwel persoon met kraan van schip afgehaald Moezelweg Eurpoort
Schrijver:

 

 

Europoort –  Een medewerker van het bedrijf ETT aan de Moezelweg is vrijdagochtend tegen de middag aan onwel geworden in een ruim van een schip. Omdat het slachtoffer niet per brancard van het schip afgehaald kon worden werd de brandweer erbij gehaald.

Een speciaal team van de brandweer, het Hoogtereddingsteam, heeft het slachtoffer zorgvuldig vastgemaakt aan een wervel brancard waarna deze met een kraan van de boot naar de wal werd gebracht. Het ambulancepersoneel heeft hierna het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto | Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond @Rijnmondveilig |

BZrmUPpIMAAe6L1

 

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Auto verwoest door brand Hollands Tuin Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 19 februari rond 02:55 uur is een auto verwoest door een brand op de Hollandse Tuin in Rotterdam. De brandweer heeft de brand geblust. Een camper die achter het brandende auto stond is flink beschadigd geraakt. Hoe de brand is ontstaan is...

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Verrassingsactie boeren bij Binnenhof in Den Haag

Den Haag - Ook al gaan de boeren pas woensdag 19 februari demonstreren, vanavond kwam er al een groep van ongeveer twintig á dertig trekkers naar de poorten van het Binnenhof om een statement te maken. Lees ook: Drukkere ochtendspits verwacht door boerenprotesten Met...

Overval op woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Overval op woning Zevenkampse Ring Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 18 februari rond 22.20 uur is een bewoonster van een flatwoning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam door twee mannen in haar woning bedreigd met een vuurwapen. Het tweetal kwam de woning binnen zonder geweld en bedreigden het slachtoffer,...