zondag, januari 24, 2021

Twee aanhoudingen door arrestatieteam na schietpartij met zwaar gewonde Wolphaertsbocht/Pleinweg Rotterdam

Rotterdam – Het arrestatieteam (AT) heeft twee mannen aangehouden naar aanleiding van een schietpartij waarbij door twee personen werd geschoten. Een man raakte zwaargewond na de schietpartij op straat aan de Wolphaertsbocht op de hoek met de Pleinweg. Personeel van het mobiel medisch team (MMT) en de ambulance hebben het slachtoffer gestabiliseerd, waarna de man met spoed in kritieke toestand naar het ziekenhuis is overgebracht voor behandeling. De politie begon direct met een onderzoek in de buurt.

Iets voor 11 uur kreeg de politie een melding dat er werd geschoten op de Wolphaertsbocht. Men trof een zwaar gewonde man aan en heeft direct een ambulance en het MMT opgeroepen. In de tussentijd heeft de poltie eerste hulp verleend. Inmiddels was bekend dat de twee schutters zich in een woning vlakbij zouden bevinden. Daarom werd het AT opgeroepen.

Nadat het team ter plaatse kwam en zich had voorbereid op de inval, werd  eerst een aantal vrouwen en kinderen veilig ondergebracht waarna de twee mannen in de woning als verdachten konden worden aangehouden. Het gaat om een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 43-jarige man uit Rotterdam. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Foto’s : Robin Veerman

 

 

 

 

Related Articles

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding Denenburg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur op het Denenburg in Rotterdam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg