Dronken bestuurster rijdt tegen paal Varkenoordseviaduct Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagochtend omstreeks half zeven zijn er twee inzittenden van een personenauto gewond geraakt na een ongeval. De bestuurster reed op het Varkenoordseviaduct tegen een paal aan en kwam enkele meters verderop tot stilstand. De klap van de aanrijding was zo hard dat een deur van de bestuurders kant los liet.

Het ambulancepersoneel controleerde de inzittenden op verwondingen die zij hadden opgelopen. Omdat beide inzittenden over nek en rugklachten klaagde werd de brandweer erbij gehaald om het voertuig te knippen. Nadat de brandweer een deur en het dak van de auto had verwijderd konden beide inzittenden worden behandeld door het ambulancepersoneel.

- Advertisement -

De 44-jarige bestuurster heeft een blaastest moeten afleggen waaruit bleek dat zij dronken achter het stuur zat. Zij is na de blaastest met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum vervoerd, de bijrijder kon na behandeling zijn weg vervolgen.

Na de behandeling in het ziekenhuis werd de vrouw aangehouden, zij zal een verklaren moeten afleggen.

Het verkeer werd van zuid naar noord omgeleid, ook het tramverkeer werd door de hulpdiensten gehinderd.

Foto’s | Robin Veerman & Jeffrey Jacobs | Video : Wendy van Viegen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd