Oudere man op fiets gewond na aanrijding Joubertstraat Gouda

Gouda – Omstreeks 3 uur maandagmiddag vond er op de Joubertstraat met de kruising van de Piet Retiefstraat een aanrijding plaats. Een oudere man werd hier op een fiets aangereden. De fietser werd op de kruising geschept door een auto.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk heeft de fietser geen voorrang gegeven aan de automobilist. De fiets liep een krom voorwiel op en is bij omwonende geplaatst en zal later worden opgehaald. De auto had lichte schade aan het kenteken.

Foto’s | Marco van Bemmel|

Ongeval GDA (3) [1600x1200] Ongeval GDA (7) [1600x1200] Ongeval GDA (9) [1600x1200]|

 

Oudere man op fiets gewond na aanrijding Joubertstraat Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Omstreeks 3 uur maandagmiddag vond er op de Joubertstraat met de kruising van de Piet Retiefstraat een aanrijding plaats. Een oudere man werd hier op een fiets aangereden. De fietser werd op de kruising geschept door een auto.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk heeft de fietser geen voorrang gegeven aan de automobilist. De fiets liep een krom voorwiel op en is bij omwonende geplaatst en zal later worden opgehaald. De auto had lichte schade aan het kenteken.

Foto’s | Marco van Bemmel|

Ongeval GDA (3) [1600x1200] Ongeval GDA (7) [1600x1200] Ongeval GDA (9) [1600x1200]|

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!