Hennepkwekerij met behulp van politiehelikopter aangetroffen Strijensestraat Schiedam
via

 

 

Schiedam – Met behulp van een warmtebeeldcamera die in een politiehelikopter bevestigd zit is dinsdagochtend een hennepkwekerij ontdekt in de Strijensestraat, dit liet de politie weten. Met de camera werd een verdacht beeld waargenomen, toen grondeenheden polshoogte gingen nemen troffen zij de hennepkwekerij aan.

De hennepkwekerij is inmiddels ontmanteld, alle planten zullen worden vernietigd. Hoeveel stekjes er in de kwekerij stonden is niet bekend. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden, een elektrobedrijf heeft in de woning bekeken of er illegaal stroom werd afgetapt.

 

Hennepkwekerij met behulp van politiehelikopter aangetroffen Strijensestraat Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Met behulp van een warmtebeeldcamera die in een politiehelikopter bevestigd zit is dinsdagochtend een hennepkwekerij ontdekt in de Strijensestraat, dit liet de politie weten. Met de camera werd een verdacht beeld waargenomen, toen grondeenheden polshoogte gingen nemen troffen zij de hennepkwekerij aan.

De hennepkwekerij is inmiddels ontmanteld, alle planten zullen worden vernietigd. Hoeveel stekjes er in de kwekerij stonden is niet bekend. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden, een elektrobedrijf heeft in de woning bekeken of er illegaal stroom werd afgetapt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!