dinsdag, januari 26, 2021

Ajax-Fan nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis na valpartij in Stadion

Amsterdam – De supporter die gisterenavond tijdens de wedstrijd Ajax- FC Barcelona in de gracht terecht kwam ligt nog steeds te vechten voor zijn leven in het ziekenhuis. Dit meldde de politie aan de Telegraaf. De politie ontkent de geruchten dat de man is overleden. De man raakte zwaargewond aan zijn hoofd nadat hij plat op zijn hoofd en buik terecht kwam toen hij van de tribune viel.

Het slachtoffer viel vlak voor het tweede doelpunt in de gracht. Direct werden er veel medische hulpdiensten ter plaatse geroepen. Zij hebben het slachtoffer gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Bij het uitrijden van het Stadion kwamen twee ambulances nog met elkaar in botsing. Deze kon echter direct zijn weg vervolgen. De toestand van de man is kritiek.

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg