woensdag, januari 27, 2021

Medewerkster tankstation meerdere malen gestoken bij overval Van Hogendorpweg Gorinchem

Gorinchem – Een medewerkster van een tankstation aan de Van Hogendorpweg is woensdagavond meerdere malen gestoken met een mes bij een overval. Rond acht uur woensdagavond stapten twee mannen het tankstation binnen en bedreigden de baliemedewerkster. Door een nog onbekende reden brachten de mannen de vrouw een aantal messteken toe en gingen er zonder buit vandoor. De baliemedewerkster belde direct de politie en gaf een signalement door.

In de directe omgeving konden toegesnelde agenten een man aanhouden die aan de omschrijving voldeed. Echter bleek na het bekijken van camerabeelden dat het niet de juiste man was. De man werd vervolgens op vrije voeten gesteld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht, haar verwondingen lijken op het eerste gezicht mee te vallen. Tijdens de overval waren er twee klanten in het tankstation aanwezig. De politie heeft van hen een verklaring opgenomen.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg