zondag, januari 24, 2021

Scooterdief verraden door mobiele telefoon na achtervolging Bloemenlaan Rotterdam

Rotterdam – De mobiele telefoon van een 18-jarige scooterdief heeft de schuilplaats van de dief verraden nadat deze op de vlucht sloeg. Op de kruising Dordtsestraatweg met de Vinkenbaan kregen agenten een jongen op een scooter in het oog. Agenten die de scooter passeerde zagen zij dat er geen kentekenplaat op de scooter zat.

Toen zij de scooterrijder aanspraken sloeg deze op de vlucht. Op de Bloemenlaan zag een andere eenheid van de politie een scooter liggen, de motor bleek nog te draaien. Agenten die opzoek gingen naar de verdachte konden hem niet vinden, totdat de mobiele telefoon van de dief afging.

Toen agenten op het geluid van de mobiele telefoon af gingen werd een 18-jarige Rotterdammer aangehouden. De scooter waarop de dader vluchtte bleek eerder te zijn gestolen in Barendrecht, dit laat de politie donderdag weten.

Related Articles

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding Denenburg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht rond 03.00 uur op het Denenburg in Rotterdam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg